AK Parti Adıyaman il ve ilçe başkanları, Samsat ilçesinde biraraya geldi.
AK Parti Samsat İlçe Başkanlığı'nda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Özbilgin ve ilçe başkanları katıldı. Her ay gerçekleştirilen başkanlar toplantısında, ülke ve Adıyaman gündemi görüşüldü. İl Başkanı Yaşar Güleş, "Gerçekleştirdiğimiz bu aylık toplantılarımızı her seferinde değişik bir ilçede gerçekleştirerek, o ilçenin sorunlarını yerinde görüp çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu ay Samsat ilçemizde aylık toplantımızı gerçekleştirdik. Samsat İlçe Başkanımız
Hidayet Daş'tan ilçenin sorunlarını dinledik. Esnaflarımız ve halkımızı ziyaret ederek, onların sıkıntılarını dinledik. Burada gördük ki, Samsat ilçemizin en büyük sıkıntısı içme suyu ve işsizliktir. Halkımızın mağduriyetinin giderilmesine yönelik her türlü çalışmaya katkı sunacağız. AK Parti iktidarıyla köklü değişimler yaşandı. Son zamanlarda gündemde olan açılımlar, yargı reformu ve anayasa değişikliği ile ülkemiz mutlu yarınlara doğru yol alacak" dedi.
AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hidayet Daş ise, Adıyaman il ve ilçe başkanlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, "Biz AK Parti olarak bir aileyiz. Böylesi güzide insanları ilçemde görmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum. Her birimiz ilçelerimizden başlayarak bütün yurt genelinde milletimizin refahı için ne gerekiyorsa yapma kararlılığındayız. AK Parti'nin özelliği sözleri ile değil icraatları ile anılıyor olmasıdır" şeklinde konuştu.
Bu haber
109 defa okundu.
Yazan :
Kaynak : İHA